WHAT'S YOUR STORY ? Kunst laat zien waar u voor staat!

Kunst vertelt haar eigen verhaal, blijft verrassen en laat je genieten!

Ieder kunstwerk bestaande uit een eigenzinnige compositie van foto's die Barry van der Hoeven samen met de klant creëert is een vertaling in beeld van de identiteit van een bedrijf of mooie momenten uit iemands leven!

Kunstcollectie nu te huur!

Vindt u de stijl van Barry inspirerend en sfeervol om toe te passen binnen uw entree, vergaderkamer of woonkamer, maar u wilt wel kunnen blijven wisselen om telkens zo een nieuwe sfeer binnen de ruimte te creëren?

Kunstcollectie nu te huur!
 • “Het artwork is een verbeelding van onze visie & ambities!”
  Wij werken inmiddels al wat jaren samen met Barry. Barry heeft het talent om visie en strategie te vertalen naar beeld, naar kunst. Voor onze organisatie maakt het artwork inzichtelijk wat onze visie is maar ook hoe wij onze ambities willen realiseren. Beelden en spreuken in een 44 meter lang kunstwerk nemen opdrachtgevers en collega’s mee in een ambitie reis. Een reis die onze organisatie verder brengt maar bovenal de ambitie realiseert van Agium collega’s waarbij impact wordt gemaakt op onze opdrachtgevers. Het artwork leidt elke dag weer tot inspiratie van mensen die ons kantoor bezoeken maar ook collega’s die iets ‘nieuws’ ontdekken in het werk.

  Stephan Persoon
  Directeur Agium Finance & Control
 • “Kunst als eyecatcher - gegarandeerd wow effect”
  Na een zoektocht op allerlei media voor een geschikte foto aan de wand, werden we getipt om Barry zijn site te bezoeken, na een 1e gesprek waren we enthousiast en zijn we gezamenlijk gekomen tot een collage van hoogtepunten over Delft die we als akoestische doek in megaformaat in onze huiskamer hebben hangen. Een echte eyecatcher de investering meer dan waard.

  Bram & Margarethe
 • De kunst blijft elke dag weer verrassen!
  10 jaar geleden maakte ik kennis met Barry van der Hoeven en zijn kunst. Nu 10 jaar later kijk ik elke dag tegen zijn mooie werk die in bijna elke ruimte van mijn praktijk hangt.. en elke dag voelt het alsof ik ze voor het eerst zie. Tijdloos, persoonlijk, emotioneel, kleurrijk, waanzinnig mooi en uniek, dat is Barry van der Hoeven Art.

  Saghi Helmi
  Eigenaresse Helmi’s Dental Care
‘Gevoel tastbaar maken, dat is de uitdaging!’

‘Gevoel tastbaar maken, dat is de uitdaging!’

Barry is vooral gek op verhalen uit het leven. De mensen waar hij iets voor creeert vormen zijn grootste inspiratiebron. ‘Iedereen heeft zo zijn eigen mix qua identiteit, omgeving en ambities... dat is wat het leven zo boeiend maakt’.

LET'S CREATE ART!