BIOGRAFIE

‘Gevoel tastbaar maken, dat is de uitdaging!’
 
Barry is vooral gek op verhalen uit het leven. De mensen waar hij iets voor creëert vormen zijn grootste inspiratiebron. ‘Iedereen heeft zo zijn eigen mix qua identiteit, omgeving en ambities...en dat is wat het leven zo boeiend maakt’.
 
Met zijn kunstwerken wil Barry mensen laten genieten van mooie momenten en belevenissen uit het leven. Deze legt hij vast door ze te fotograferen en uiteindelijk te vertalen naar verrassende kunstwerken. Dit kan zijn een (zakelijke) levensloop, de ontwikkeling van een product, een unieke productielijn, de gecertificeerde bedrijfsactiviteiten tot aan een onvergetelijke huwelijksdag!
 
Van oorsprong is Barry industrieel product ontwerper, wat terug te vinden is in de perfectie van de belijningen in zijn werk. Zijn creativiteit vind je in de uitgesproken composities, waarbij de onderandere de kleurvariaties en details de sfeer neerzetten. Barry is altijd op zoek naar nieuwe manieren om een verhaal of belevenis nog beter tot uitdrukking te brengen. Bij zijn werk komen steeds unieke highlights naar voren die het kunstwerk het juiste gevoel geeft. Ieder kunstwerk heeft zijn eigen specifieke karakter. Een bijzondere stijl die de fantasie op scherp zet.
 
De kunstwerken welke Barry ontwerpt kunnen dan ook worden gekenmerkt door een bijzondere combinatie van beeldende kunst, fotografie en digitale beeldbewerking samensmeltend tot één geheel om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Met oog voor details en onmogelijke combinaties zijn de kunstwerken als een volmaakte puzzel en een lust voor het oog en geest.
 
Na inmiddels 14 jaar heeft Barry al vele mooie verhalen mogen vertalen naar persoonlijke kunstwerken en collectie stukken. Hij is altijd op zoek naar een nieuw verhaal!

Barry van der Hoeven - Gevoel tastbaar maken, dat is de uitdaging!
WHAT'S YOUR STORY - Kunst laat zien waar u voor staat!

Kunst laat zien waar u voor staat!

Ieder kunstwerk heeft haar eigen verhaal welke aansluit bij de visie & identiteit van het bedrijf of de persoon waar Barry van der Hoeven kunst voor creëert.

Kunstcollectie nu te huur!

Vindt u de stijl van Barry inspirerend en sfeervol om toe te passen binnen uw entree, vergaderkamer of woonkamer, maar u wilt wel kunnen blijven wisselen om telkens zo een nieuwe sfeer binnen de ruimte te creeeren?

Kunstcollectie nu te huur!
ART IS ABOUT IDENTITY!